❤ Azhafizah ❤

Thursday, December 26, 2013

Lesson : Periksa La Dulu Nombor Platenya


As salam,

Tadi masa balik dari jumpa kawan kat PNB Darby Park pergilah ke parking kereta. Tengok2 ade calar sikit kat bumper depan. Apa lagi laju je la pegi tengoknya.. risau kemain.. Duduk kejap tengok, belek2 skali tetiba ade orang tegur dari belakang. 

"U buat apa sini?" Pastu dia tekan kunci kereta. Skali BMW M-Sport die beb! Ouchhh! Warna sama, spec sama.. 

Terkesima sekejap.

Jawapannya yang keluar.."Wow, I like your BMW! We have the same type!" Sambil tekan kunci tapi jauh la bunyinya. Rupanya salah kereta.. Omai




**********

Ni aku copypaste cerita dari timeline kawan wife aku :) Aku nak pakai BMW? boleh.. aku amik emblem BMW kasi tampal kat honda aku. Uhuk2.

Tapi menjadikla alasan dia. Nasib sama kereta. Kalau time tu dia tekan remote, kereta datsun turbo bodykit skyline yang berbunyi.. haa acane tu?

9 comments:

Cik Itah@RRP said...

hahaha..da tek cam kereta sendiri..selalu terjadi kes cmni :)

Azhafizah Md Nor said...

haha...nasiblah kereta jenis sama kan..cover sikit malu tu :)

Liza Licha said...

kadang2 gitulah. belom apa2 dh tergelabah. mayb sebab BMW kot.

ika zulkefli said...

hehe nasib la sama, klau tak mlu hbis kot..hehe

aTieYusof Family said...

haha.. cover lah tu..hikhik..
pakai kereta apapun janji anak isteri selesa kan bro?? hehe..

Lea IsNawi said...

hahaha..nasib baik tak masuk terus dalam keta

iAmCekbolat said...

hahaha okay lgi tu . belum nk bukak pintu kereta

LydSunshine said...

wah, kawan awk pakai bmw. Hebak2.

KorN said...

ko pkai Honda..? Sama la.. tapi Honda aku 2 tayar je.. hahaha

Ping Busuk

saya zaza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates