Blog Sihatimerahjambu



Sunday, February 3, 2013

Suweet Sangat Kan?


As salam,

Aku baru nak buat cerita cinta tapi tetiba ada cerita yang menarik minat aku. Tadi aku blogwalking baca la entry2 followers. Ada satu blog ni cerita pasal dia ngan bf dia.. Ok untuk pengetahuan dia budak sekolah.

Blog dia cerita pasal hidup dia dan bf, makan ngan bf, beli adiah mahal2, beli itu ini kat butik (dia mention butik semuanya, takde pon pasaraya Giant atau Hari Hari), jalan2 sana sini dan macam2 lagi la. Korang takkan jumpa cerita pasal kancil dan buaya kat situ. Dari kisah bergaduh, bercinta kiranya semua complete kat situ la. Dari apa yang dia cerita tu nampak macam banyak pahit manisnya bercinta.. mesti lama kapel ni.

Tapi bila aku skrol ke bawah tengok kat daisypath..

Erk baru seminggu tiga hari je dorang bercinta

Cerita macam lama kemain.. cheh!



P/s : Sekali aku tersalah masuk blog daa


19 comments:

  1. budak2 sekarang kalau bercinta.... kadang tak payah tengok sinetron.. tengok dorng jer muahaha.

    ReplyDelete
  2. okey ape.. seronok bw ne.. macam2 boleh jumpa.. huhu

    ReplyDelete
  3. baru bercinta dah mcm2 cerita....kalau 3 tahun...mahu entry sepuluh sehari.....he3

    ReplyDelete
  4. untung budak2 sekolah skrg kan...ada blog, senang nk cerita pasal pakwe kapel baru seminggu. kita dl, tulis dlm diari ja..pastu sorok dlm sarung bantal. takut mak baca..kih3

    ReplyDelete
  5. tunggu sebulan.. mungkin dah putus kot.. pastu seharian en3 sedih, marah, kecewa bagai.. haha..

    ReplyDelete
  6. apzal tunggu lagi 15 minggu 3 hari..tengok apa jadi? adakah masih pahit manis?? ke dah campuq masam pedas payau masin kelat semua?? HAHAHAHA. cinta budak zaman sekarang... :p

    ReplyDelete
  7. Wakakakakak banyak duit penye budak sekolah ni yek. Aku nak carik budak sekolah jugaklah nak belajar bercinta. Tapi takot kena rotan :(

    ReplyDelete
  8. biala dia nk brcerita...tgh bahagia la tu..hehehe :D

    *jeles jugk ngan kisah cinta dorg ni, ct brthun2 pon xprnh happy cm tu..huhu

    ReplyDelete
  9. ohh..

    tu org kedah kata gegeh ngat aih!!

    :p

    kalau adik jaja dh lama kena

    ReplyDelete
  10. Best Free Premium Blogger,Blogspot Templates for your blog.Latest High Quality Free Premium Blogger Templates,Themes,Layouts Free Download To Change Your Blogger Template Free download blogger template

    ReplyDelete
  11. menyampah pulak!mujur bukan akak yang singgah blog tu...

    ReplyDelete
  12. hormon bebudak sekarang mudah bergelodak. haha

    ReplyDelete
  13. Budak2 muda...biasalah baru bercinta monyet....
    Love forever ler tu...
    Aku konpem kat blog budak sekolah tu kat side bar mesti ada gambar pakwe dia....kikikiki.
    Mesti muka tak matang...

    ReplyDelete
  14. hihihi suwiiitttt sgt...kalah org2 dewasa..

    ReplyDelete
  15. Dea nak simpan memori setiap detik ngan kapel dea letteww. Mana tahu nanti dah lama bercenta, pastu tunang, pastu kawen. Duet pun banyak, cepat la leh kawen. Dapat anak, leh cite memori2 since first day bercenta kat anak2. Memang suweeeet sangattt! Itu pun kalau kekal laa. Kahkahkah!

    Mohon bagi link blog budak skolah bercenta baru seminggu :P

    ReplyDelete
  16. dahsyat budak2 skrg bercinta ... jelezzz..hahah

    ReplyDelete
  17. hanya budak sekolah je yg faham dia..kahkahkah.. untung budak sekarang, balik sekolah jek ngadap blog, dulu time sue, balik sekolah tengok sinetron -..-

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com