❤ Azhafizah ❤

Sunday, February 3, 2013

Suweet Sangat Kan?


As salam,

Aku baru nak buat cerita cinta tapi tetiba ada cerita yang menarik minat aku. Tadi aku blogwalking baca la entry2 followers. Ada satu blog ni cerita pasal dia ngan bf dia.. Ok untuk pengetahuan dia budak sekolah.

Blog dia cerita pasal hidup dia dan bf, makan ngan bf, beli adiah mahal2, beli itu ini kat butik (dia mention butik semuanya, takde pon pasaraya Giant atau Hari Hari), jalan2 sana sini dan macam2 lagi la. Korang takkan jumpa cerita pasal kancil dan buaya kat situ. Dari kisah bergaduh, bercinta kiranya semua complete kat situ la. Dari apa yang dia cerita tu nampak macam banyak pahit manisnya bercinta.. mesti lama kapel ni.

Tapi bila aku skrol ke bawah tengok kat daisypath..

Erk baru seminggu tiga hari je dorang bercinta

Cerita macam lama kemain.. cheh!



P/s : Sekali aku tersalah masuk blog daa


19 comments:

Nastyna said...

budak2 sekarang kalau bercinta.... kadang tak payah tengok sinetron.. tengok dorng jer muahaha.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

okey ape.. seronok bw ne.. macam2 boleh jumpa.. huhu

Remy hazza said...

baru bercinta dah mcm2 cerita....kalau 3 tahun...mahu entry sepuluh sehari.....he3

Niza Romli said...

untung budak2 sekolah skrg kan...ada blog, senang nk cerita pasal pakwe kapel baru seminggu. kita dl, tulis dlm diari ja..pastu sorok dlm sarung bantal. takut mak baca..kih3

aReTikZ said...

tunggu sebulan.. mungkin dah putus kot.. pastu seharian en3 sedih, marah, kecewa bagai.. haha..

Aien Alien said...

apzal tunggu lagi 15 minggu 3 hari..tengok apa jadi? adakah masih pahit manis?? ke dah campuq masam pedas payau masin kelat semua?? HAHAHAHA. cinta budak zaman sekarang... :p

Empayar Utama said...

Wakakakakak banyak duit penye budak sekolah ni yek. Aku nak carik budak sekolah jugaklah nak belajar bercinta. Tapi takot kena rotan :(

Mira Maisara said...

hahaha.. sweet nyer :P

C.T.K said...

biala dia nk brcerita...tgh bahagia la tu..hehehe :D

*jeles jugk ngan kisah cinta dorg ni, ct brthun2 pon xprnh happy cm tu..huhu

Cikgu Jaja™ said...

ohh..

tu org kedah kata gegeh ngat aih!!

:p

kalau adik jaja dh lama kena

karthik sekar said...

Best Free Premium Blogger,Blogspot Templates for your blog.Latest High Quality Free Premium Blogger Templates,Themes,Layouts Free Download To Change Your Blogger Template Free download blogger template

Ummiarissa Mahdi said...

menyampah pulak!mujur bukan akak yang singgah blog tu...

zafira othman said...

hormon bebudak sekarang mudah bergelodak. haha

Hanif Idrus said...

Budak2 muda...biasalah baru bercinta monyet....
Love forever ler tu...
Aku konpem kat blog budak sekolah tu kat side bar mesti ada gambar pakwe dia....kikikiki.
Mesti muka tak matang...

MaYa MustWany said...

hihihi suwiiitttt sgt...kalah org2 dewasa..

hafiz hafizol said...

Amboi ... anak org kaya nie...

Liyaa Mf said...

Dea nak simpan memori setiap detik ngan kapel dea letteww. Mana tahu nanti dah lama bercenta, pastu tunang, pastu kawen. Duet pun banyak, cepat la leh kawen. Dapat anak, leh cite memori2 since first day bercenta kat anak2. Memang suweeeet sangattt! Itu pun kalau kekal laa. Kahkahkah!

Mohon bagi link blog budak skolah bercenta baru seminggu :P

NAL said...

dahsyat budak2 skrg bercinta ... jelezzz..hahah

Miss Sue said...

hanya budak sekolah je yg faham dia..kahkahkah.. untung budak sekarang, balik sekolah jek ngadap blog, dulu time sue, balik sekolah tengok sinetron -..-

Ping Busuk

saya zaza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates