❤ Azhafizah ❤

Friday, April 27, 2012

Perkenalkan Ni La Boboyot.. Cepat Salam!!


Ni la Boboyot

Spesis : Kucing kacuk Gamat
Nama saintifik : Arbasilus Stylus Tungkik
Umur : 5 bulan (tak termasuk datang bulan)
Warna : ikut suhu macam jam London Boy (selalunya kaler hijau)
Kebolehan berbahasa : Bahasa menatang dan urdu
Kebolehan lain : kepakaran mengecek makanan kucing lain, 
ganti mentol terbakar, fotostat ic dan buat tat nenas
Makanan kegemaran : jamu perapat mas cotek
Minuman kegemaran : ice blended jering
Musuh utama : Putik telinga dan tungau
Kelemahan : Perut (boleh mengendong perut 
dengan halaju maks lebih sikit dari siput babi)
Kata kata hikmat : Buat taik berpada2.. buat bodo jangan sekali


Doktor yang merawat beliau terkejut sebab setiap bulan beliau pergi buat medical check up berat badan beliau bertambah 1kg dan kemungkinan akan obesiti macam tuannya. Gemok kemain, mana taknya apa orang makan semua beliau nak makan gak. Kalau beliau tido kekenyangan.. dah macam karpet aku nengok. Rasa nak pijak2 je. Oh beliau menjadi kesayangan mak abah aku kat umah :) Untungglaaaaa



P/s :  Aku buat entry kucing aku sebab kawan aku Ain Choin nak sangat berkenalan ngan 
         beliau





30 comments:

mohdhazlan Dreadlock said...

hi boboyot ..kau mkn ciken mc deluxe tak ?

LaLa mhdnor said...

best di buat bantal peluk,
lau korang nak jadi secomel boboyot makan la apa yg dia makan =D

teesaz said...

boboyot, kau ni oren betul la

KorN said...

Boboyot.. Ko la eh bwa lari kucing aku yer...

Anonymous said...

Boboyot ni jntan ke btine tok ? lao btine leh jd bff kucin i . nme dy leji . tp i tade la wt entri psl dy cbb da dlete blog :(

sis92 said...

haha boboyot ni pemalas betol
baring aje kejenya

-,-

Myra Azraff said...

yay boboyot ! pekabor ? :D
comelnya dia doe ! ko letak dialog lagi aku nak tergelak xD
wey aku tingin nak ade kucen,tapi mak aku x kasi bela..=(

Saddila said...

weee hai boboyot. dah kahwin?? besar semacam je nih :)

steffany daph said...

ni jadi bantal malam2 hari best2 :3. kekeke.. besarrr la perut dia! :D gerammm...

Lea Isnawi said...

cukup 9 bulan, meletop la perut tuhhh

xila riston said...

mengabehkan boras jo ekau nih!! grr

O CIKTEDDY said...

boboyot berak manyak!harharhar

Boni JLL3 said...

hahaha..boyotnyer..hahaha

cik panadol said...

ehem ehem...hi boboyot...jantan kan?

sudikah boboyot menjadi pasangan hidup kucing sy?

milo namanya...umur tak ingat...tp muda lg...berpewataan manja dan jinak-jinak burung merpati *erk apakah ini*...bodi sgt bergetah...masih dara dan belum pernah bercinta...subur dan mampu menghasilkan anak yang berderet2....jika berminat hubungi saya.....

yg benar,
tuan punya kucing

Cik tikah said...

ala, afzal pun ada kucing ke? so sweet. kucing macam puss i n boots :D

Aien Alien said...

makan jamu minum jering...jaga kesihatan ye boboyot :D

♥AieN ChoiN♥ said...

nak pelok sekali boley xboboyot tu???...serius !~ geram nyer..Ya Allah..nak gomol2 rase..

tirahzairi said...

mesti die takut ngn tirah~hahaha

ShahzCudin said...

ish2..kena suh die jogging petang2 ni...tak pon beli basikal utk dia satu...boleh dia kayuh pusing2 taman..

remyhazza said...

tuan ngan beboyot kena start pi jogging ler ptg nie.....he3

zaza iman said...

eiiii, geramnya..nak cilok lah =)

Azhafizah[フィザ] said...

meh boboyot kawan ngan qiqi.qiqi pun tengah memboyot skang..tak sabar nak jadi bidan..hahaha.boyot boyot pun comel...

ikaa sharin said...

hallo boboyot :) awk dh mcm garfield dh :p

#hai tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

Ieyza Afieyna said...

HI boboyot.. u comel la.. is suka.. hik2..

gebunye bulu dia.. suka2.. >.<

TF said...

nie kalo garfield tgk mesti konfius..haha..makan nasi lemak ngan jamu ke...gebu kemain..

diana said...

patut la badan gebu,,makan jamu perapat rupanya...

LidiaSuraya said...

memang beboyot.... sesuai ngan nama boboyoootttt

Miss Purple Ungu said...

boboyot gebu mcm tuan dia jugak ke haha :P

misz_eyza said...

ekekeke rajin nau tok buat entri pasal kucin ekkk... hai boboyot... =)

Akulah.com said...

comeynye, goreng pun sedap

Ping Busuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates