❤ Azhafizah ❤

Monday, April 30, 2012

Pengomen Ke 10 Ribu Ribu Lemon Jatuh Kepada..

Assalam,

Selamat hari Isnin. Selepas aku mengabaikan blog aku untuk beberapa hari, kini aku kembali. Mengenangkan bebudak opis ramai yang amik cuti harini dan esok.. aku memang takde kerja lalu melenggang kangkung. Bila aku mula belek2 blog aku dengan setting blogspot yang baru buat aku pening kepala humangaih.. aku sedikit terkejut komen entry2 aku sudah mencecah angka 10 riban!

Banyak gak tu kalau ditukarkan kepada duit, leh la aku buat muka beli rumah (tolongla tukar kepada duit!) 10 riban atau lebih spesifiknya 10,212 dengan jumlah entry sebanyak 354.. memberi purata sebanyak 29 komen untuk setiap entry. 354 entry? Mak aih banyak gak tu ape la yang aku mengarutkan selama nih. Rasa macam baru je aku jadi blogger.

10, 212 bukan datang dari aku.. tapi daripada korang readers2 aku. Aku tatau ape yang aku repekkan hingga mencapai komentar sebanyak itu tapi di sini aku ingin mengucapkan 10, 212 terima kasih kepada readers2 yang menconteng di ruangan komen entry aku. Tak kisahla panjang berjela mana atau pendek sekalipun komen yang korang berikan.. aku appreciate sangat2. Ada gak yang sudi menconteng walaupun entry aku rasa entry aku ntahapehape.

Oh lupa plak nak bagitau, setelah aku godek2 dan kira2.. pengomen yang ke 10 000 adalah Zaza Nur Iman seorang blogger. Aku kenal dia lama gak, dari dia ada blog.. terminated blog dan buat blog baru. Kat blog dia pon dia ada letak link ke blog aku, tak hairanlah dia mengikuti segala cerita dari afzalsukasuki. Jom terjah blog dia plak :)


KLIK SINI untuk ke blog Zaza :)


Tak kisah 10 ribu waima 1 komen pon.. aku tetap appreciate apa yang korang lakukan. Bukan senang nak conteng ruangan komen entry seseorang :) Trimas trimas trimas. Sayang korang ketat2 macam pakai spender saiz xs :P

39 comments:

misz_eyza said...

perghh cayalah tok....dah boleh berglar blogger retis nie...komen humangaihh dah sampai ke tahap ribu riban..

diana said...

WAH..BANYAK TU..
LAGIPUN BLOG NI RAMAI PEMBACA SETIA..KAN??

uncle said...

waaa terbaek..ini yang membuatkan uncle penuh semangat nak mengomen dalam blog ko nih hihihi

CekbOlat-bOlat said...

pembaca setia ! mmg meriah blog abg nih XD

gnesop.com said...

tahniah...pencapaian yg membanggakan

LidiaSuraya said...

Mmg terhibur bc entry2 afzal.. Sayang ketat2 cm pki saiz xs tu.. Lawak ok

zaza iman said...

mcm kenal jek yg kat atas tuh..hehe..wah, best tok komen dah beribu.. =)

Muhamad Azam said...

gua yang keberpa tok

Lizzie Yasmin said...

10 ribu? aku seribu tak jgn mimpi lagi

Aien Alien said...

erk!! ketatnya....tak bernapas tok~


10 ribu yang ohsemmmmangat!! tahniah awak, satu pencapaian yang telah tercapai :D

Azee Hana said...

wawwwww...ramainye 10 ribu.........

O CIKTEDDY said...

perghh abg pejal!hoho..tetibe abg la plak..eh2 tok! tahniah tok! dah bape lame agknya berblogging ni?ehehe
xpe la tok,blog tok merepek pon..ade gak blog yg mnceriakan hari saye..ececeh =D

Akulah.com said...

10ribu komen da??? haha

Jo-Blogger said...

powerlah.

si robot comel said...

perrghh 10 ribu tu ,banyak tu,tahniah tahniah

Niza Romli said...

dgn jumlah post yang `halamak sikitnya baru..' dan jumlah komen yg begitu banyakkk telah membuktikan anda blogger yg hebat lagi disukai ramai..lemak berkrim gitewww!
Tahniahhhh :P

Ieyza Afieyna said...

wah.. untung la.. yela. entry kat cnie lawak2 kowt.. best je bace.. hehe

Myra Azraff said...

wah tok,tahniah :D
fest time masuk blog ni mmg best!entri semua klaka2..setat dari tu aku jadikan blog ni blog wajib baca..yay yay..teruskan tok

faiz fakhirin said...

tahniah tahniah tahniah.

kerana anda terpilih sebagai calon ke 10K...

thomas said...

Wah!Tahniah sampai 10k komen.

KiNa said...

ni kina start nk bg komen satu entry 10 kali kt blog tok ni,..hehe

sis92 said...

ke hadapan abam pejal

walaupun sis jarang memberi komen , tapi percayalah sis selalu membaca entri2 abam

happy blogging ,sekian terima kasih :D

Boni JLL3 said...

TAHNIAH ZAZA!!!!!!!! hehehe

c'axoera ヅ said...

takut....ni blog retis terhangat katanyer hahaha

Hanif said...

10K....uhhh!! dahsyat...

Liyaa Mf said...

Wahh! Banyak gila! Jeles jeles! :P

Okeyy lettewww kau merepek. At least, entry original. Tu yang jadik lebih mahal tuu. Cewwahhh! :D

remyhazza said...

walaupun remy baru komen 54 kali termasuk yg nie.... takpe.... remy tetap setia......he3

xila riston said...

wah banje makan!!! kaya dah skrg... kahkahkah jom g disneyland!

cik Kartun said...

baru nak kembali BW dengan tenang kui3x.. :D

mohdhazlan Dreadlock said...

wow ! tahniah der ..

laskar pelangi said...

phewittttttt!

berjuta juta lemon tahniah kepada yang bertuah tu. amboi dah pepel dia punya blog~

Ummi Hanie said...

tahniah... 10k byk tuu... menunjukkan apzal byk peminat kipas-susah-mati kot? ;)

Lea Isnawi said...

nak cek jugak la bape banyak komeng

ngeh3

remyhazza said...

remy dtg lagi utk komen yg ke 55..... he3....
selamat hari pekerja tok !!!!

steffany daph said...

eh, sya pon knal dia juga :P haha.

Azhafizah[フィザ] said...

banyaknye..memang retisss la apjal..tahniah zaza ^__^

shida'R said...

wahhh banyak siott shida xsmpai rsanya komen byk tuh huhu...tahniah zaza,dia mmg layak :)

shida'R said...

wahhh banyak siott shida xsmpai rsanya komen byk tuh huhu...tahniah zaza,dia mmg layak :)

shida'R said...

wahhh banyak siott shida xsmpai rsanya komen byk tuh huhu...tahniah zaza,dia mmg layak :)

Ping Busuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates