Blog Sihatimerahjambu



Monday, April 30, 2012

Pengomen Ke 10 Ribu Ribu Lemon Jatuh Kepada..

Assalam,

Selamat hari Isnin. Selepas aku mengabaikan blog aku untuk beberapa hari, kini aku kembali. Mengenangkan bebudak opis ramai yang amik cuti harini dan esok.. aku memang takde kerja lalu melenggang kangkung. Bila aku mula belek2 blog aku dengan setting blogspot yang baru buat aku pening kepala humangaih.. aku sedikit terkejut komen entry2 aku sudah mencecah angka 10 riban!

Banyak gak tu kalau ditukarkan kepada duit, leh la aku buat muka beli rumah (tolongla tukar kepada duit!) 10 riban atau lebih spesifiknya 10,212 dengan jumlah entry sebanyak 354.. memberi purata sebanyak 29 komen untuk setiap entry. 354 entry? Mak aih banyak gak tu ape la yang aku mengarutkan selama nih. Rasa macam baru je aku jadi blogger.

10, 212 bukan datang dari aku.. tapi daripada korang readers2 aku. Aku tatau ape yang aku repekkan hingga mencapai komentar sebanyak itu tapi di sini aku ingin mengucapkan 10, 212 terima kasih kepada readers2 yang menconteng di ruangan komen entry aku. Tak kisahla panjang berjela mana atau pendek sekalipun komen yang korang berikan.. aku appreciate sangat2. Ada gak yang sudi menconteng walaupun entry aku rasa entry aku ntahapehape.

Oh lupa plak nak bagitau, setelah aku godek2 dan kira2.. pengomen yang ke 10 000 adalah Zaza Nur Iman seorang blogger. Aku kenal dia lama gak, dari dia ada blog.. terminated blog dan buat blog baru. Kat blog dia pon dia ada letak link ke blog aku, tak hairanlah dia mengikuti segala cerita dari afzalsukasuki. Jom terjah blog dia plak :)


KLIK SINI untuk ke blog Zaza :)


Tak kisah 10 ribu waima 1 komen pon.. aku tetap appreciate apa yang korang lakukan. Bukan senang nak conteng ruangan komen entry seseorang :) Trimas trimas trimas. Sayang korang ketat2 macam pakai spender saiz xs :P

39 comments:

  1. perghh cayalah tok....dah boleh berglar blogger retis nie...komen humangaihh dah sampai ke tahap ribu riban..

    ReplyDelete
  2. WAH..BANYAK TU..
    LAGIPUN BLOG NI RAMAI PEMBACA SETIA..KAN??

    ReplyDelete
  3. waaa terbaek..ini yang membuatkan uncle penuh semangat nak mengomen dalam blog ko nih hihihi

    ReplyDelete
  4. pembaca setia ! mmg meriah blog abg nih XD

    ReplyDelete
  5. tahniah...pencapaian yg membanggakan

    ReplyDelete
  6. Mmg terhibur bc entry2 afzal.. Sayang ketat2 cm pki saiz xs tu.. Lawak ok

    ReplyDelete
  7. mcm kenal jek yg kat atas tuh..hehe..wah, best tok komen dah beribu.. =)

    ReplyDelete
  8. 10 ribu? aku seribu tak jgn mimpi lagi

    ReplyDelete
  9. erk!! ketatnya....tak bernapas tok~


    10 ribu yang ohsemmmmangat!! tahniah awak, satu pencapaian yang telah tercapai :D

    ReplyDelete
  10. wawwwww...ramainye 10 ribu.........

    ReplyDelete
  11. perghh abg pejal!hoho..tetibe abg la plak..eh2 tok! tahniah tok! dah bape lame agknya berblogging ni?ehehe
    xpe la tok,blog tok merepek pon..ade gak blog yg mnceriakan hari saye..ececeh =D

    ReplyDelete
  12. perrghh 10 ribu tu ,banyak tu,tahniah tahniah

    ReplyDelete
  13. dgn jumlah post yang `halamak sikitnya baru..' dan jumlah komen yg begitu banyakkk telah membuktikan anda blogger yg hebat lagi disukai ramai..lemak berkrim gitewww!
    Tahniahhhh :P

    ReplyDelete
  14. wah.. untung la.. yela. entry kat cnie lawak2 kowt.. best je bace.. hehe

    ReplyDelete
  15. wah tok,tahniah :D
    fest time masuk blog ni mmg best!entri semua klaka2..setat dari tu aku jadikan blog ni blog wajib baca..yay yay..teruskan tok

    ReplyDelete
  16. tahniah tahniah tahniah.

    kerana anda terpilih sebagai calon ke 10K...

    ReplyDelete
  17. Wah!Tahniah sampai 10k komen.

    ReplyDelete
  18. ni kina start nk bg komen satu entry 10 kali kt blog tok ni,..hehe

    ReplyDelete
  19. ke hadapan abam pejal

    walaupun sis jarang memberi komen , tapi percayalah sis selalu membaca entri2 abam

    happy blogging ,sekian terima kasih :D

    ReplyDelete
  20. takut....ni blog retis terhangat katanyer hahaha

    ReplyDelete
  21. Wahh! Banyak gila! Jeles jeles! :P

    Okeyy lettewww kau merepek. At least, entry original. Tu yang jadik lebih mahal tuu. Cewwahhh! :D

    ReplyDelete
  22. walaupun remy baru komen 54 kali termasuk yg nie.... takpe.... remy tetap setia......he3

    ReplyDelete
  23. wah banje makan!!! kaya dah skrg... kahkahkah jom g disneyland!

    ReplyDelete
  24. baru nak kembali BW dengan tenang kui3x.. :D

    ReplyDelete
  25. phewittttttt!

    berjuta juta lemon tahniah kepada yang bertuah tu. amboi dah pepel dia punya blog~

    ReplyDelete
  26. tahniah... 10k byk tuu... menunjukkan apzal byk peminat kipas-susah-mati kot? ;)

    ReplyDelete
  27. nak cek jugak la bape banyak komeng

    ngeh3

    ReplyDelete
  28. remy dtg lagi utk komen yg ke 55..... he3....
    selamat hari pekerja tok !!!!

    ReplyDelete
  29. eh, sya pon knal dia juga :P haha.

    ReplyDelete
  30. banyaknye..memang retisss la apjal..tahniah zaza ^__^

    ReplyDelete
  31. wahhh banyak siott shida xsmpai rsanya komen byk tuh huhu...tahniah zaza,dia mmg layak :)

    ReplyDelete
  32. wahhh banyak siott shida xsmpai rsanya komen byk tuh huhu...tahniah zaza,dia mmg layak :)

    ReplyDelete
  33. wahhh banyak siott shida xsmpai rsanya komen byk tuh huhu...tahniah zaza,dia mmg layak :)

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com