❤ Azhafizah ❤

Thursday, September 15, 2011

Follower Aku Retis..Ko Ada??

Assalamualaikum,

Amacam tajuk entry aku yang sangat bongkak lagi takabur ni??Masuk kubur kompom menggelupur! Haha.Cakap banyak pun tak guna la kan. Kombang kompih idong aku hari ni dek kerana selama ni, secara tak sedar ada retis follow blog aku dan komen2 entry.Ko ada??Buat muka kekwat..kelat2 macam tak puas hati je? Rileks la bro.. nanti aku syorkan retis tu folo korang satu persatu ok.


Hari ni aku terajin nak belek2 follower aku. Belek punya belek, sekali betul la..positif yang mamat sorang ni retis. Otai, orang lama ni. Dengan kumisnya yang nipis..gaya pose atas kerusi. Sah! Memang dia. Korang takde ke belek2 follower korang satu persatu..kot2 ada follower retis macam aku?Cakap nak bongkak je memanjang!Kah3.Hmm.. eh ada tak retis2 lain yang baca blog?Nak dikirakan hampir 25ribu blogger Malaysia ni, takkan takde sorang retis folo mana2 blog?Kalau ada kasi angkat tangan sikit..nak buat bancian sape yang sama level tahap kefemesan ngan aku. Haha. Sungguh menjahanamkan perangai aku hari ni!!

Korang pon mesti tertanya2 siapa retis yang bertuah tu kan?Jeng jeng jeng..kasi suprise la sikit. Ni ha artis idaman malaya.. Shahrudin Thambi. Tapi apsal nama dia lain.. Khairil@maidaribendang??Kompius aku sekejap. Err betul ke bro ni retis ea??Aisehman sekali aku tanya bukan retis daaa. Muka je seiras, mungkin bro Khairil ni ada buat pembedahan plastik masa darjah 6 dulu.Almaklumlah peminat fanatik Shahrudin Thambi. Sama kan muka dorang??Hahaha. Dah lama aku cuba camkan..muka bro Khairil ni sama ngan sape.Akhirnya terjawab sudah :)


Encik Shaharudin Thambi yang memfotostat muka bro Khairil

So ni la bro Khairil, salah seorang blogger otai dari utara. Bagi sesiapa yang baru tau atau lihat..kenal2 la dulu ye. Bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta.. tak gitu?Pegi la terjah blog dia yang awesome tu. Agak2 tak dapat jumpa retis..jumpa yang seiras pon boley la kan?kan?Hahaha :D

P/s : Amacam bro suka tak?Femeslah bro lepas ni macam Wonderpet..eh2 Wondergirls.
         Hehehe

41 comments:

shida'R said...

perghhh terbaiklah bro khairil ni hehee...

faridah nazurah said...

haha muka dorang lebih kurang je.

Lan Bingka said...

kalau pakai spek, susah nak beza tu..haha

Cik Azizah said...

kihkihkih tak sangka jijah pon kawan dengan retis u...

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

huh....

bella luna said...

retis yg bertuah ke ko yang bertuah??hehe

ika said...

untug ar..hehhehe

chiLleD...!! said...

eh2..lbih kurg lah...hehe

Mrs.Yie said...

sta no cek nak pi bendang ni..kikiki :)

afzalsukasuki said...

shida'R - opkos la yang terbaik dari ladang gandum den ni ha.hahaha

faridah nazurah - memang sama..taik lalat bawah dagu pun ada.huhu :P

Lan Bingka - tu nasib tak pakai spek.kalau dua2 pakai topeng lagi susah nak beza :P

bella luna - aku bertuah la dapat folower ala2 retis.kihkihkih

ika - untung..siap masuk mimpi lagik :P

chiLleD...!! - ha kan dah den kobaan tadi.sejibik!

Mrs.Yie - haha kak kim slm ngan bro khairil :)

el said...

toya jek..kahkah berdekah3x

syiela said...

hehehhehe.. sma la.. nk p bendang jugak lah tgk lg sekali :)

MakNgah said...

makin kombang laei la idung banglong..

afzalsukasuki said...

el - pergh gelak tak menahan.suke gelakkan org ea?hahaha :D

syiela - tgk boleh sentuh jangan.nice ti see,nice to hold..once broken, consider sold :P

afzalsukasuki said...

MakNgah - kombang apo plak.hahaha :D geng2 blogger gak tu :P

Mohd Izzar said...

eh, yela. baru perasan. hhahah

ChaCha said...

igt sape le tadi..sebut mai dri bendang dh tau dah..kkakaka..

milo said...

ceyhhh ingat shaharudin thambi betol dah tdi..hahaha.kalo tak aku nk wt entry gak..kih2 :P

Paris Hilton (M) said...

manis senyumannya...hikhik

emy zulaiha said...

hahaha carik lagi 5 kembar mereka! :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

fuyoo . muke nak same je . hahah

:)

♥Aien Najwa♥ said...

hush..!!!..bahaye cik afzal nie belek 1'1..kuang2..
erm memang samela..maybe tang hidung..kuikuikui..

afzalsukasuki said...

Mohd Izzar - dah perasan ea?ko tak terfikir nak amik jadi abg angkat ke?hahaha :D

ChaCha - dah lama sy perasan,since dia ngorat saya dulu..cuma tak tau muka dia mirip sape

milo - apsal??ko nak buat entry yang ko pon ada folower retis?hahaha

Paris Hilton (M) - manis2..tapi manis lagi saya :P

emy zulaiha - awak pon ada iris2 abg khairil gak :P

::ini belog saya . cinta hati saya:: - opkos la choki..den biasa cari pasangan seiras.haha

♥Aien Najwa♥ - luaran je..dalaman tak sempat belek.hehe

♥Aien Najwa♥ said...

eee..dalaman nk belek wtpeh !!! =P
xsenunuhhhh...huhu..

aku said...

untungla ade...hahaha

afzalsukasuki said...

♥Aien Najwa♥ - mana la tau nak kena tgk gak.hahaha

aku - ko pon ala2 retis hape :P

aiNa yaZiD said...

keh3...sebut mai dari bendang memng familiar. eh2, baru perasan bro khairil ni memang ada iras shaharudin Thambi lorh. kayak artis donk~!

afzalsukasuki said...

aiNa yaZiD - hehe wah baru sehari dua masuk u,terus ngomongnya indon ya?musti housematenya indon ya?haha

nureenina said...

huhu.. retis wooo~ hebat2! :)

afzalsukasuki said...

nureenina - haha kenal ke?leh jadikan bapak angkat :D haha

cik kiwi's said...

muka den yang macam erre pazira ni takde pulak hang peghasannn kan apzalll.!! ngeh ngeh

Khairil said...

hahaha....aku rasa mcm nak pengsan baca entry hang kali ni...kih kih kih....

shaharudin thambi? boleh la tu...haha

aku ingat muka aku selama ni mcm Ali xpdc..nasib baik hang bagtau awal2....hehe

aduh..gelak sampai tergolek2 aku kat sini... :D

apapun terima kasih bro buat entry ni!!!!aku ingat hang saja2 melawak hari tu...lepas ni takut aku nak keluar rumah...takut satgi makcik2 yang dok beli ikan pakat mai serbu...haha

afzalsukasuki said...

cik kiwi's - den dah lama usha muka cikgu mmg ada mcm ere pazira..kang kalau den buek entry,tetiba muka cikgu jd macam ruminah sidek.hahaha

Khairil - kahkahkah opkos la buat.minggu ni minggu up kengkawan je.hehe.lepas ni kalau dapat job filem atau bergambar dalam majalah mangga @ URTV, kasi selit2 sekali nama aku bro.haha

cik kiwi's said...

cisss. ruminah sidek pun cun ape. jangan memainnn. hahahahhahaha!!!

afzalsukasuki said...

cik kiwi's - hahaha :D

hyz said...

hahahha cam siot jek... bio dia menggelupur dlm kubo kang... hahah

miratun madihah said...

oh abang ni rupanya,laa ingat sapalah tadi.hehe

afzalsukasuki said...

hyz - kahkahkah.tolong bacakan talkin ye :)

miratun madihah - yola eton.dah buat sesi pengenalan diri tak?hehe

cik bulan said...

ah..muka i mcm angelina jolie ape..asal xde??hahahaha

afzalsukasuki said...

cik bulan - err..

i am S!L4H.. said...

fineee. x de.

perlu ke?? haha

Ping Busuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates