Blog Sihatimerahjambu



Thursday, September 15, 2011

Follower Aku Retis..Ko Ada??

Assalamualaikum,

Amacam tajuk entry aku yang sangat bongkak lagi takabur ni??Masuk kubur kompom menggelupur! Haha.Cakap banyak pun tak guna la kan. Kombang kompih idong aku hari ni dek kerana selama ni, secara tak sedar ada retis follow blog aku dan komen2 entry.Ko ada??Buat muka kekwat..kelat2 macam tak puas hati je? Rileks la bro.. nanti aku syorkan retis tu folo korang satu persatu ok.


Hari ni aku terajin nak belek2 follower aku. Belek punya belek, sekali betul la..positif yang mamat sorang ni retis. Otai, orang lama ni. Dengan kumisnya yang nipis..gaya pose atas kerusi. Sah! Memang dia. Korang takde ke belek2 follower korang satu persatu..kot2 ada follower retis macam aku?Cakap nak bongkak je memanjang!Kah3.Hmm.. eh ada tak retis2 lain yang baca blog?Nak dikirakan hampir 25ribu blogger Malaysia ni, takkan takde sorang retis folo mana2 blog?Kalau ada kasi angkat tangan sikit..nak buat bancian sape yang sama level tahap kefemesan ngan aku. Haha. Sungguh menjahanamkan perangai aku hari ni!!

Korang pon mesti tertanya2 siapa retis yang bertuah tu kan?Jeng jeng jeng..kasi suprise la sikit. Ni ha artis idaman malaya.. Shahrudin Thambi. Tapi apsal nama dia lain.. Khairil@maidaribendang??Kompius aku sekejap. Err betul ke bro ni retis ea??Aisehman sekali aku tanya bukan retis daaa. Muka je seiras, mungkin bro Khairil ni ada buat pembedahan plastik masa darjah 6 dulu.Almaklumlah peminat fanatik Shahrudin Thambi. Sama kan muka dorang??Hahaha. Dah lama aku cuba camkan..muka bro Khairil ni sama ngan sape.Akhirnya terjawab sudah :)


Encik Shaharudin Thambi yang memfotostat muka bro Khairil

So ni la bro Khairil, salah seorang blogger otai dari utara. Bagi sesiapa yang baru tau atau lihat..kenal2 la dulu ye. Bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta.. tak gitu?Pegi la terjah blog dia yang awesome tu. Agak2 tak dapat jumpa retis..jumpa yang seiras pon boley la kan?kan?Hahaha :D

P/s : Amacam bro suka tak?Femeslah bro lepas ni macam Wonderpet..eh2 Wondergirls.
         Hehehe

41 comments:

  1. perghhh terbaiklah bro khairil ni hehee...

    ReplyDelete
  2. kalau pakai spek, susah nak beza tu..haha

    ReplyDelete
  3. kihkihkih tak sangka jijah pon kawan dengan retis u...

    ReplyDelete
  4. retis yg bertuah ke ko yang bertuah??hehe

    ReplyDelete
  5. sta no cek nak pi bendang ni..kikiki :)

    ReplyDelete
  6. shida'R - opkos la yang terbaik dari ladang gandum den ni ha.hahaha

    faridah nazurah - memang sama..taik lalat bawah dagu pun ada.huhu :P

    Lan Bingka - tu nasib tak pakai spek.kalau dua2 pakai topeng lagi susah nak beza :P

    bella luna - aku bertuah la dapat folower ala2 retis.kihkihkih

    ika - untung..siap masuk mimpi lagik :P

    chiLleD...!! - ha kan dah den kobaan tadi.sejibik!

    Mrs.Yie - haha kak kim slm ngan bro khairil :)

    ReplyDelete
  7. hehehhehe.. sma la.. nk p bendang jugak lah tgk lg sekali :)

    ReplyDelete
  8. makin kombang laei la idung banglong..

    ReplyDelete
  9. el - pergh gelak tak menahan.suke gelakkan org ea?hahaha :D

    syiela - tgk boleh sentuh jangan.nice ti see,nice to hold..once broken, consider sold :P

    ReplyDelete
  10. MakNgah - kombang apo plak.hahaha :D geng2 blogger gak tu :P

    ReplyDelete
  11. igt sape le tadi..sebut mai dri bendang dh tau dah..kkakaka..

    ReplyDelete
  12. ceyhhh ingat shaharudin thambi betol dah tdi..hahaha.kalo tak aku nk wt entry gak..kih2 :P

    ReplyDelete
  13. hahaha carik lagi 5 kembar mereka! :)

    ReplyDelete
  14. hush..!!!..bahaye cik afzal nie belek 1'1..kuang2..
    erm memang samela..maybe tang hidung..kuikuikui..

    ReplyDelete
  15. Mohd Izzar - dah perasan ea?ko tak terfikir nak amik jadi abg angkat ke?hahaha :D

    ChaCha - dah lama sy perasan,since dia ngorat saya dulu..cuma tak tau muka dia mirip sape

    milo - apsal??ko nak buat entry yang ko pon ada folower retis?hahaha

    Paris Hilton (M) - manis2..tapi manis lagi saya :P

    emy zulaiha - awak pon ada iris2 abg khairil gak :P

    ::ini belog saya . cinta hati saya:: - opkos la choki..den biasa cari pasangan seiras.haha

    ♥Aien Najwa♥ - luaran je..dalaman tak sempat belek.hehe

    ReplyDelete
  16. eee..dalaman nk belek wtpeh !!! =P
    xsenunuhhhh...huhu..

    ReplyDelete
  17. ♥Aien Najwa♥ - mana la tau nak kena tgk gak.hahaha

    aku - ko pon ala2 retis hape :P

    ReplyDelete
  18. keh3...sebut mai dari bendang memng familiar. eh2, baru perasan bro khairil ni memang ada iras shaharudin Thambi lorh. kayak artis donk~!

    ReplyDelete
  19. aiNa yaZiD - hehe wah baru sehari dua masuk u,terus ngomongnya indon ya?musti housematenya indon ya?haha

    ReplyDelete
  20. nureenina - haha kenal ke?leh jadikan bapak angkat :D haha

    ReplyDelete
  21. muka den yang macam erre pazira ni takde pulak hang peghasannn kan apzalll.!! ngeh ngeh

    ReplyDelete
  22. hahaha....aku rasa mcm nak pengsan baca entry hang kali ni...kih kih kih....

    shaharudin thambi? boleh la tu...haha

    aku ingat muka aku selama ni mcm Ali xpdc..nasib baik hang bagtau awal2....hehe

    aduh..gelak sampai tergolek2 aku kat sini... :D

    apapun terima kasih bro buat entry ni!!!!aku ingat hang saja2 melawak hari tu...lepas ni takut aku nak keluar rumah...takut satgi makcik2 yang dok beli ikan pakat mai serbu...haha

    ReplyDelete
  23. cik kiwi's - den dah lama usha muka cikgu mmg ada mcm ere pazira..kang kalau den buek entry,tetiba muka cikgu jd macam ruminah sidek.hahaha

    Khairil - kahkahkah opkos la buat.minggu ni minggu up kengkawan je.hehe.lepas ni kalau dapat job filem atau bergambar dalam majalah mangga @ URTV, kasi selit2 sekali nama aku bro.haha

    ReplyDelete
  24. cisss. ruminah sidek pun cun ape. jangan memainnn. hahahahhahaha!!!

    ReplyDelete
  25. hahahha cam siot jek... bio dia menggelupur dlm kubo kang... hahah

    ReplyDelete
  26. oh abang ni rupanya,laa ingat sapalah tadi.hehe

    ReplyDelete
  27. hyz - kahkahkah.tolong bacakan talkin ye :)

    miratun madihah - yola eton.dah buat sesi pengenalan diri tak?hehe

    ReplyDelete
  28. ah..muka i mcm angelina jolie ape..asal xde??hahahaha

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com